Στάθης Σχίζας

Μια ανάρτηση που έκανε ο Στάθης Σχίζας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε να προκαλέσει ερωτήματα και ο κόσμος είχε μια και μόνο απορία! Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά που βρισκόταν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια των βραβείων Mad;

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο νικητής του Survivor 2022 εμφανίστηκε στα γνωστά βραβεία πολύ απλά ντυμένος και πάντα κούκλος! Κάθισε στη θέση που του όρισε η παραγωγή του show και δίπλα του βρισκόταν μια γυναίκα η οποία δεν είναι άγνωστη σε όσους ασχολούνται με το χώρο της μουσικής!

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η ξανθιά γυναίκα είναι η σύντροφος του Teo ο οποίος είναι μέλος του συγκροτήματος Kings το οποίο εμφανίστηκε στην σκηνή των βραβείων.

Η Νεκταρία Αποστολάτου έκανε κάποια stories με τον Στάθη Σχίζα και είναι φίλοι πολλά χρόνια! Οπότε δεν πρόκειται για κάποια νέα σχέση!

Νωρίτερα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία έδωσε το παρών στα βραβεία, μίλησε στις κάμερες και μια της ατάκα φανέρωσε πως υπάρχει κάποια ένταση με τον πρώην σύντροφο της αφού δεν τον αποκάλεσε καν με το όνομα του!

“Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Εννοείται ότι τα πράγματά μου τα πήρα όλα από το σπίτι, τα πράγματά μου τα αγαπώ. Όχι, δεν επέστρεψα τα δώρα, ούτε μου επέστρεψε τα δώρα που του είχα κάνει, έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπήκα καθόλου σε αυτή τη διαδικασία”. 

Ο Στάθης Σχίζας δεν έχει δηλώσει κάτι ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: