Kill Bill

Μεγάλος ντόρος είχε προκληθεί όταν υπήρξαν φήμες πως το γνωστό franchise “Kill Bill” θα επιστρέψει με τρίτη ταινία! Και ο Κουέντιν Ταραντίνο, παίρνει επιτέλους θέση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O γνωστός σκηνοθέτης ο οποίος είχε ανακοινώσει πριν από κάποιους μήνες πως θα σταματήσει να δημιουργεί ταινίες, μίλησε στο Demorgen και έσπασε τη σιωπή του σχετικά με όλες τις φήμες που ακούγονται.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ρωτήθηκε για μια τρίτη ταινία που θα αφορά στο “Kill Bill” και είπε πως δε θα συμβεί κάτι τέτοιο!

“Η τελευταία μου ταινία έχει να κάνει με έναν κριτικό κινηματογράφου. Έναν άντρα κριτικό. Και διαδραματίζεται στα ‘70s. Δε θα υπάρξει άλλη ταινία”. 

Ο σκηνοθέτης είπε πως η αγαπημένη του ηθοποιός είναι η Μπέτι Ντέιβις και πως η Ούμα Θέρμαν ήταν μια εξαιρετική παρουσία στις ταινίες του και είναι μια από τις καλύτερες του φίλες.

Όσοι είναι θαυμαστές των γνωστών ταινιών όπου η Ούμα Θέρμαν παίρνει το Κατάνα και σαρώνει τα πάντα στο διάβα της, απογοητεύτηκαν με την επιβεβαίωση του σκηνοθέτη και υπήρξαν κάποια tweets στα οποία ανέφεραν πως θα ήθελαν να το ξανασκεφτεί και πως η ιστορία έχει συνέχεια.

Τσέκαρε και αυτά: