Φίδι

Ένα φίδι βρέθηκε κουλουρισμένο μέσα σε ένα μπρόκολο και ο άνδρας που το εντόπισε έπαθε σοκ μόλις το αντίκρισε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Daily Star, ο 63χρονος Νέβιλ Λίντον, αγόρασε ένα μπρόκολο από σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου και όταν επέστρεψε σπίτι του, έβαλε το λαχανικό στο ψυγείο.

Όταν ήταν έτοιμος να βράσει το μπρόκολο, το έβγαλε από το ψυγείο και μόλις άνοιξε τη σακούλα είδε πως ένα φίδι κρυβόταν μέσα στις “φουντίτσες”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Star (@dailystar)

Το μπρόκολο αγοράστηκε από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο West Midlands, και όταν έγινε η ανακάλυψη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση μιας και ο φόβος του είναι μεγάλος.

“Τρόμαξα! Δεν έχω ιδιαίτερη αδύναμα στα φίδια. Είμαι τυχερός γιατί δεν άφησα το μπρόκολο εκτός ψυγείου γιατί αλλιώς θα είχε ξεφύγει και μπορεί να εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά μας”, είπε ο άνδρας.

Το ζώο μεταφέρθηκε στον ζωολογικό κήπο του Dubley και οι ειδικοί είπαν πως πρόκειται για ένα ερπετό το οποίο δεν είναι δηλητηριώδες. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει γερό δάγκωμα.

Ο άνδρας ζήτησε εξηγήσεις από το σούπερ μάρκετ και οι υπεύθυνοι του απάντησαν πως πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο και πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο θα ερευνηθεί!

Τσέκαρε και αυτά: