Kim Kardashian

Η Kim Kardashian είναι γνωστή για τις συχνές αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της! Μέσα σε ένα μήνα μπορεί να αλλάξει 2-3 hair looks και έχει επιστρατεύσει τις καλύτερες περούκες και έναν από τους πιο γνωστούς hair stylists του Los Angeles, τον Chris Appleton, για να κάνει διαρκώς προτάσεις και ανατροπές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Αυτή τη φορά, όμως, το hair look που επέλεξε να κάνει, δε μας άρεσε ιδιαίτερα!

Η γνωστή τηλεπερσόνα, mega influencer και επιχειρηματίας εμφανίστηκε σε ένα φιλανθρωπικό event που διοργανώνει με την Kris Jenner και τα μαλλιά της ήταν αρκετά διαφορετικά!

Η Kim Kardashian βγήκε από το πολυτελές όχημα που τη μετέφερε στο χώρο όπου διοργανώθηκε το 5ο “This is about Humanity”, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα το οποίο αγκάλιαζε τις καμπύλες της και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε αλογοουρά! Αυτό που δε γινόταν να μην παρατηρήσει κανείς ήταν οι αφέλειες που κοσμούσαν το κεφάλι της καθώς ήταν αρκετά κοντά κομμένες και δεν ταίριαζαν πολύ στο πρόσωπο της!

Πιθανότατα να είναι clip on αφέλειες και όχι ένα μόνιμο κούρεμα! Πολλά ήταν τα σχόλια στα social media καθώς δεν άρεσαν σε αρκετούς θαυμαστές της Κιμ Καρντάσιαν και ελπίζουμε να μην συνεχίσει να εμφανίζεται με αυτές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LA.GOSSiP (@la.gossiptv)

Συμβαίνουν και ατυχίες!

Tσέκαρε και αυτά: