Euro 2024

Η εθνική ομάδα επιστρέφει στον Alpha καθώς η μάχη για την πρόκριση στο Euro 2024 συνεχίζεται με δυο πολύ κρίσιμα ματς για το πολύτιμο εισιτήριο που οδηγεί στα γήπεδα της Γερμανίας και το Euro 2024.

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 21:45 στο Philips Stadion του Αϊντχόφεν η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ αντιμετωπίζει την Ολλανδία και θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 2 ης  θέσης στον όμιλο της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού
πρωταθλήματος 2024.

Ένα καλό αποτέλεσμα είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση. Την αναμέτρηση θα περιγράψει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και το ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο θα μας μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στην ΟΠΑΠ Αρένα στις 21:45 η Εθνική μας υποδέχεται το Γιβραλτάρ που είχε κερδίσει 0-3 εκτός έδρας. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και ο Σπύρος Νάσιος μεταφέρει το ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο.

Πριν από τους αγώνες της Εθνικής από τις 21:00 Pre Game με όλο το ρεπορτάζ σε παρουσίαση Γιαννίκου Δούσκα. Μια εκπομπή που συνεχίζεται και μετά το σφύριγμα της λήξης.

Τσέκαρε κι αυτό: