My Style Rocks

Η παραγωγή του “My Style Rocks” έχει αρχίσει να βλέπει τις υποψήφιες παίκτριες καθώς θέλει σιγά-σιγά να ξεκινήσει τα γυρίσματα! Και αναμένεται να είναι ένας ακόμη “καυτός” κύκλος όπου θα υπάρξουν αρκετά μαναφούκια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Έχοντας δει τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, είναι σίγουρο πως η παραγωγή ψάχνει για πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να αντιμιλήσουν, να σταθούν μπροστά στην επιτροπή και να μπορούν να τα “πουν” γιατί αυτό είναι που “πουλάει”.

Η κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” και ο δημοσιογράφος, Ηλίας Σκουλάς πέτυχαν κάποιες από τις υποψήφιες του “My Style Rocks” στα pre-castings και είναι νέες, ωραίες και θέλουν να μπουν στο παιχνίδι!

Μάλιστα, μια υποψήφια, μιλώντας στην κάμερα είπε πως δεν την αγχώνει τίποτα και πως μπορεί να αγχώσει εκείνη την κριτική επιτροπή!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για το youfly, το οποίο και επικαλέστηκε η εκπομπή, η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το “μυστήριο πρόσωπο” το οποίο θα καθίσει στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο ριάλιτι μόδας και αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, θα γίνουν σίγουρα πανικός γιατί πρόκειται για ένα πρόσωπο με έντονη άποψη και ταπεραμέντο.

Τσέκαρε και αυτά: