Kim Kardashian

H Kim Kardashian είναι γνωστή για τις μεγάλες αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της! Όμως, τις περισσότερες φορές επιλέγει να φορά περούκες γιατί τα πραγματικά μαλλιά της ταλαιπωρούνται καθημερινά επειδή πρέπει να είναι πάντα στην “πένα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Έχοντας κάνει πολλές φωτογραφίσεις και εμφανίσεις σε κόκκινα, μπλε, και πράσινα χαλιά με διάφορα looks, αποφάσισε μαζί με την glam ομάδα της να κάνει κάτι διαφορετικό στα μαλλιά της! Και η Beyonce αποτελεί ξεκάθαρη έμπνευση για αυτό το look!

Η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε με λευκό ολόσωμο κορμάκι, λευκά mules και κρατώντας ένα βαράκι ενώ τα διαμάντια στο λαιμό της ήταν όλα τα λεφτά! Τα caramel blonde μαλλιά που επέλεξε να κάνει η ομάδα της ήταν αυτά που αμέσως τράβηξαν την προσοχή καθώς το χρώμα και ο τρόπος που ήταν χτενισμένα θύμιζαν την τραγουδίστρια του “Single Ladies” και δεν μπορεί κανείς να μας αλλάξει γνώμη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει διαρκώς αλλαγές στο στιλ των μαλλιών της και για κάποιον περίεργο λόγο, όλα της ταιριάζουν! Σίγουρα παίζει ρόλο το μακιγιάζ αλλά βρε παιδί μου το υποστηρίζει η γυναίκα!

Τσέκαρε και αυτά: