Mission Impossible

Η νέα ταινία του Tom Cruise, “Mission Impossible – Dead Reckoning Part One” έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 13 Ιουλίου και οι φανς των ταινιών δράσης έχουν ενθουσιαστεί με τα απίστευτα κόλπα που κάνει ο ηθοποιός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O ηθοποιός επιστρέφει ως Ίθαν Χαντ στη νέα ταινία και μαζί με την ομάδα του αποφασίζουν να αναλάβουν την πιο επικίνδυνη αποστολή τους καθώς θα πρέπει να βρουν ένα όπλο το οποίο απειλεί την ανθρωπότητα και δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια.

Η καταδίωξη ξεκινά και ο Τομ Κρουζ είναι αυτός που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας του!

Για να γίνει το σωστό promo μιας ταινίας, πρέπει να γίνει διαφήμιση σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μια έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση!

Στο βίντεο που δημιούργησε ο Victor de Martin βλέπουμε κάτι το οποίο σίγουρα δεν περιμέναμε!

Μια μπίλια ξεκινά να πέφτει σε πλακίδια τα οποία ανήκουν σε μουσικό όργανο και ακούγεται η μουσική της ταινίας “Mission Impossible” η οποία είναι κλασική!

@victordemartrin For the secret agent in all of us #MissionImpossible only in theatres July 12 – #missionimpossiblechallenge #paramountpartner #collaborationcommerciale ♬ Mission Impossible Movie In Theatres July 12 – Mission Impossible

Η διαφήμιση έχει γίνει viral καθώς είναι κάτι τελείως διαφορετικό και σίγουρα ιδιαίτερο!

Tσέκαρε και αυτά: