Nissan

Ένα βαριά τρακαρισμένο Nissan Skyline GT-R – ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που έχει εξάγει η Ιαπωνία – πωλήθηκε σε μια δημοπρασία στην Αυστραλία για 140.000 δολάρια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε μια ανάρτηση που έγινε στο Facebook, από ένα γνωστό group που ασχολείται με θέματα που αφορούν στη συγκεκριμένη εταιρεία, μια σειρά από φωτογραφίες δείχνει το βαριά τραυματισμένο όχημα και φέρεται να είναι έχει ήδη πωληθεί.

Όταν το γενιάς R34 Skyline GT-R κυκλοφόρησε το 1999 η τιμή του ανερχόταν στα 5 εκατομμύρια γιέν σύμφωνα με το drive.com.au και ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα που μπορούσε κάποιος να αποκτήσει.

Σύμφωνα με τη λίστα της δημοπρασίας το συγκεκριμένο όχημα της Nissan καταχωρήθηκε στην Αυστραλία το 2005 ως τρακαρισμένο και το διατηρούσαν σε αυτή την κατάσταση μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Σύμφωνα με έναν χρήστη, το συγκεκριμένο όχημα έχει περάσει από έλεγχο και η μηχανή ήταν μπλοκαρισμένη στο εσωτερικό της και ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να χρεωθεί με επιπλέον κόστη για να μπορέσει να αντικαταστήσει τα κομμάτια.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιος θα έδινε τόσα χρήματα για να αποκτήσει ένα τρακαρισμένο αμάξι αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

Τσέκαρε και αυτά: