Kim Kardashian

Η Kim Kardashian αποφάσισε να κάνει ένα μικρό τουρ του νέου της σπιτιού μέσω του ριάλιτι “The Kardashians” το οποίο πορβάλλεται στην πλατφόρμα Hulu.

H 42χρονη σταρ αγόρασε την μεγάλη έπαυλη τον Σεπτέμβριο και βρίσκεται στην παραλία των “δισεκατομμυριούχων” όπως ονομάζεται και οι διάσημοι γείτονες της είναι η Σίντι Κρόφορντ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και άλλοι πολλοί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σε ένα νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στην πλατφόρμα, βλέπουμε την Kim Kardashian να δείχνει στην αδερφή της Khloe Kardashian το νέο της απόκτημα το οποίο χαρακτηρίζει ως ¨σπίτι για πάρτι” και αποκάλυψε πως θέλει να το διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άνετο και και τα παιδιά της.

Επίσης, παραδέχτηκε πως πρόκειται για ένα σπίτι το οποίο πάντα ονειρευόταν και πως έβαλε τα κλάματα όταν υπέγραψε τα συμβόλαια για να το αποκτήσει.

 

Παρόλο που το σπίτι, φαίνεται άδειο στο επεισόδιο, η Κιμ Καρντάσιαν, θέλει να πάρει το χρόνο της σχετικά με τη διακόσμηση που θα επιλέξει γιατί μπορεί να είναι μινιμαλίστρια, αλλά πιστεύει πως πρέπει να υπάρχει και ένα εξωτικό στοιχείο.

“Λοιπόν, αγόρασα ένα σπίτι στο Μαλιμπού, και ήταν ένα μεγάλο όνειρο για εμένα. Είναι μια από αυτές τις στιγμές που σε κάνει να θέλεις να τσιμπήσεις τον εαυτό σου και καταλαβαίνω πως πέτυχα έναν στόχο μου ο οποίος δεν πίστευα πως θα είναι ρεαλιστικός”, είπε η Κιμ! 

Τσέκαρε και αυτά: