Μαρία Σάκκαρη

H Μαρία Σάκκαρη έχει καταφέρει να γίνει παγκοσμίου φήμης αθλήτρια καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά και είναι πολύ ψηλά στην κατάταξη του παγκοσμίου τένις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, έχει μια αδερφή η οποία ονομάζεται Αμάντα και πολύ συχνά τις βλέπουμε να ποζάρουν σε διάφορα events και η ομοιότητα τους είναι φανερή.

Τα δυο κορίτσια έχουν μια πολύ όμορφη, αδερφική σχέση, στηρίζουν η μια την άλλη και η Αμάντα βρίσκεται στους αγώνες όποτε μπορεί και έχει χρόνο με σκοπό να ενθαρρύνει την τενίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amandasakkari

H Μαρία Σάκκαρη και η αδερφή της αναρτούν πολλές στιγμές τους στα social media και δείχνουν πως είναι σημαντικό να είναι δεμένη μια οικογένεια! Μοιάζουν πολύ φυσιογνωμικά και μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να καταλάβει πως είναι αδερφές αν τις συναντήσει από κοντά.

Η τενίστρια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως η οικογένεια της είναι πολύ σημαντική και πως είναι τρομερά ευλογημένη για τη στήριξη που λαμβάνει ενώ συνεχίζει να κάνει χαμό στα κορτ με τις επιδόσεις της.

 

Tσέκαρε και αυτά: