Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να κάνει ένα σπάνιο σχόλιο για τον Κάνιε Γουέστ στο πρόσφατο podcast του Jay Shetty και δεν το περίμενε κανείς!

Η γνωστή τηλεπερσόνα και πρώην σύζυγος του γνωστού ράπερ, με τον οποίο έχει κάνει τέσσερα παιδιά, έκανε κάποια σχόλια και όλοι κατάλαβαν πως “φωτογράφισε” τη σχέση που είχαν στο παρελθόν.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σε μια πολύ ειλικρινής συζήτηση στην εκπομπή “On Purpose With Jay Shetty” η 42χρονη reality star, είπε πως είχαν έναν πολύ όμορφο γάμο για ακρετό διάστημα και πως δε θεωρεί πως η “ένωση” τους ήταν αποτυχημένη διότι δημιούργησαν μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν πως είπε πως είχαν διαφορετικές απόψεις χωρίς όμως να δει το όνομα του.

“Δεν μπορείς να επιβάλλεις τα “πιστεύω σου” σε ένα άνθρωπο και να κάνεις τις ανάλογες προβολές έτσι ώστε να πιστέψει κάτι τελείως διαφορετικό”, είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο γάμος της τηλεπερσόνας με τον ράπερ έληξε οριστικά τον Φεβρουαρίου του 2021 και το διαζύγιο του οριστικοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2022.

Επίσης, η επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στον έρωτα δηλώνοντας πως είναι αθεράπευτα ρομαντική και πως δεν είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα!

Τσέκαρε και αυτά: