Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν από τις πιο ιδιαίτερες παρουσίες στο Met Gala 2023 αφού επέλεξε να φορέσει πολλές πέρλες στο λαιμό της και θύμισε σε όλους τη φωτογράφιση που είχε κάνει στην αρχή της καριέρας για το Playboy. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πριν από λίγο καιρό, ένα teaser που αφορά στη νέα σεζόν της σειράς “American Horror Story” κυκλοφορησε και ξαφνικά στους τίτλους είδαμε το όνομα της γνωστής τηλεπερσόνας. Και πάθαμε ένα μικρό σοκ γιατί δεν ξέραμε αν πρόκειται για τρολιά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε στο “Variety” για τη συμμετοχή της και επιβεβαίωσε πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα παίξουν στη νέα σεζόν!

“Ξεκινώ τα γυρίσματα στο τέλος αυτού του μήνα με την παραγωγή να έχει ήδη ξεκινήσει, Είμαι τόσο ενθουσιασμένη.Είναι πολύ ευχάριστο…να δοκιμάζεις κάτι καινούργιο και να εξελίσσεσαι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτή την εμπειρία.Είναι μια πρόκληση και μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό μου”. 

H επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα και η υποκριτική ήταν πάντα κάτι το οποίο ήθελε να δοκιμάσει πιο σοβαρά. Στο παρελθόν έχει κάνει κάποια περάσματα από ταινίες και βίντεο κλιπ, αλλά τώρα θα έχει κανονικό ρόλο!

Τσέκαρε και αυτά: