Κουνούπια

Τα κουνούπια έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους στα σπίτια μας και στους χώρους όπου κινούμαστε καθημερινά! Και, ναι! Μας ενοχλούν πολύ γιατί διψούν για αίμα και δε θέλουμε να μας πλησιάζουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μπορεί να χρησιμοποιούμε ταμπλέτες σε ειδικές συσκευές και διάφορα εντομοαπωθητικά, όμως πρέπει να δημιουργήσουμε και τις κατάλληλες συνθήκες στο σπίτι μας για να μπορέσουμε να τα απομακρύνουν τελείως αυτά τα ενοχλητικά έντομα! προφανώς, δε θέλουμε το κακό τους και για αυτό το λόγο μπορούμε να επιλέξουμε κάποια φυτά τα οποία δεν τα πλησιάζουν!

Ποια είναι αυτά τα φυτά

#1.Λεβάντα 

Η μυρωδιά της λεβάντας είναι αυτή που προκαλεί δυσφορία στα συγκεκριμένα έντομα και δεν πλησιάζουν σε σημεία όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο φυτό! Μπορείς να βάλεις μεγάλες γλάστρες στο μπαλκόνι σου με λεβάντα ή σε διάφορα σημεία του σπιτιού σου, να τοποθετήσεις μικρά πουγκάκια με το λουλούδια του φυτού!

#2.Σιτρονέλλα 

Είναι ένα φυτό το οποίο χρησιμοποιείται για να παρασκευαστούν πολλά εντομοαπαπωθητικά και μπορείς να το έχεις στο σπίτι σου για να μην πλησιάζουν τα συγκεκριμένα έντομα! Έχει έντονη μυρωδιά, επομένως θα πρέπει να την έχεις σε ένα σημείο που δε θα σε “μπουκώνει”.

Tσέκαρε και αυτά: