Κίμωλος

Ένα από τα πιο ήσυχα και ειδυλλιακά νησιά του Αιγαίου είναι η Κίμωλος και όσοι την επισκεφτούν φέτος θα μείνουν αποσβολωμένοι με τις απίστευτες ομορφιές που διαθέτει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το μικρό, κυκλαδίτικο νησί είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές και να χαλαρώσουν διότι δε χρειάζεται να δαπανήσεις πολλές ώρες για να το “γνωρίσεις” αφού οι αποστάσεις ανάμεσα στις παραλίες είναι μικρές, η “χώρα” περπατιέται πολύ γρήγορα και εύκολα και γενικότερα θα δεις πως είναι ένα μέρος ιδανικό για ηρεμία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kimolos Island (@kimolosisland)

Η Κίμωλος βρίσκεται ανάμεσα στην Μήλο και τη Φολέγανδρο και μπορείς με μικρά καραβάκια και να κάνεις μικρές εξορμήσεις όπως στο Σαρακίνικο.

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνεις απαραιτήτως όταν επισκεφτείς το πανέμορφο νησί, είναι να πάρεις καραβάκι και να γυρίσεις τις κρυφές παραλίες που υπάρχουν και να κολυμπήσεις στις σπηλιές (πάντα με προσοχή). Τα τιρκουάζ νερά που υπάρχουν θα σου θυμίσουν τη “Γαλάζια λίμνη” (τη γνωστή ταινία).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kimolos Island (@kimolosisland)

Το νησί θεωρείται “επίγειος παράδεισος” και πολλοί επισκέπτες επιλέγουν να “λιώσουν” από το πρωί μέχρι το απόγευμα και έπειτα να ξεχυθούν στα σοκάκια για να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα τα οποία προσφέρουν τα ταβερνάκια.

Η Αλυκή, η Μπονάτσα και το Καλαμίτσι είναι τρεις παραλίες οι οποίες είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες και σε μόλις 10 με 15 λεπτά μπορείς να τις επισκεφτείς περπατώντας! Απλά φρόντισε να έχεις νεράκι μαζί σου και κάποια ομπρέλα .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kimolos Island (@kimolosisland)

Μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού θεωρούνται “Τα Πράσα” η οποία διαθέτει μια υπέροχη αμμουδιά και μια καντίνα η οποία μπορεί να σου προσφέρει μια παγωμένη μπίρα ή ένα καφεδάκι. Διαθέτει ξαπλώστρες και είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα και να γνωρίσεις κόσμο!

Οι Kimolistes έχουν αναλάβει να κάνουν διάφορες δράσεις στο νησί, οπότε αν βρεθείς εκεί μην ξεχάσεις να τσεκάρεις αν έχουν ετοιμάσει κάποια ξεχωριστή βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού!

Μην ξεχάσεις να δανειστείς ή να αφήσεις ένα βιβλίο στις διάφορες “βιβλιοθήκες” που υπάρχουν στο νησί!

Τσέκαρε και αυτά: