Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αναμφισβήτητα ο “νικητής” της επικοινωνίας στις εκλογές 2023 καθώς μέσω του TikTok έχει “παίξει” όλη την προεκλογική εκστρατεία! Και κατάφερε να αποκτήσει ιδιαίτερη απήχηση στο νεανικό κοινό και να δείξει ένα πιο… ανθρώπινο πρόσωπο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει δημιουργήσει έναν από τους πιο πετυχημένους πολιτικούς λογαριασμούς στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μέσω των βίντεο που δημιουργούνται, βλέπουμε όλα όσα κάνει στην καθημερινότητα του.

Η προεκλογική καμπάνια συνεχίζεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δημιούργησε ένα βίντεο μέσω του οποίου βλέπουμε τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι να ετοιμάζεται να ρίξει στο κεφάλι του ένα μπουκέτο λουλούδια και τξ βλέπουμε να λέει στην κάμερα πως είναι “δικά της”.

@kyriakosmitsotakis_ 13 ημέρες για τις εκλογες S2E2 #BTS #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

O Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει μέσω των βίντεο του πως διαθέτει χιούμορ και δεν φοβάται να “τσαλακωθεί”. Και με τον δικό του τρόπο κατάφερε να δείξει στον κόσμο πως διαθέτει ένα ανθρώπινο πρόσωπο και πως περνά στιγμές όπως όλος ο κόσμος.

Λίγες εβδομάδες έμειναν για τις εκλογές και αναμένεται να δούμε και άλλα βίντεο από τον “γαλάζιο” πρόεδρο!

Tσέκαρε και αυτά: