Κίνηση

Οι περισσότερα Αθηναίοι επέστρεψαν στην πρωτεύουσα από τις πασχαλινές διακοπές και το βράδυ της Δευτέρας, πολλές ήταν οι εθνικές οδοί που γέμισαν με αυτοκίνητα! Και ένα βίντεο drone κατέγραψε την κίνηση που σχημάτισαν τα οχήματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο χρήστης του TikToκ Potamoulas_a ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο παρουσιάζει την κίνηση που σημειώθηκε στον σταθμό διοδίων στην Ελευσίνα και όλα τα κόκκινα φώτα που άναψαν από τα οχήματα, προκάλεσαν εντύπωση! Σαν να σχηματίστηκε ένα μεγάλο κόκκινο ποτάμι!

@potamoulas_a Επιστροφη στην βαση μας ? Κουραγιο 😂 #greek #drone #reel #easter #πασχαστοχωριο #επιστροφη #traffic #kinisi #ath #αθηνα #πασχα #fy #mpesfypgamw ♬ Smoked out Phonk – TREVASPURA

Όπως έχει ανακοινώσει η τροχαία, περισσότερα από 500.000 αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών μεταξύ των ημερομηνιών 7-14 Απριλίου και είναι μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων χρόνων.

Οι Αθηναίοι και πολλοί πολίτες άλλων πόλεων επέλεξαν να κάνουν πασχαλινές σε πολλά σημεία της Ελλάδας και τα ελληνικά νησιά είχαν την τιμητική τους όπως είδαμε και στα social media!

To καλοκαίρι είναι από που πλέον περιμένουν όλοι για να κάνουν νέες εξορμήσεις και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται κρατήσεις στα νησιά αλλά και σε διάφορα χωριά της Ελλάδας αφού ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει και να διασκεδάσει.

Τσέκαρε και αυτά: