Netflix

Ένα νέο ντοκιμαντέρ έρχεται μέσω της πλατφόρμας του Netflix και αφορά σε ένα πολυσηζτημένο πρόσωπο των ’90s το οποίο είχε απασχολήσε με τον βίο του και με τις προκλητικές εμφανίσεις του.

Το ντοκιμαντέρ “Anna Nicole Smith: You Don’t Know” αφορά σε άγνωστο υλικό από συνεντεύξεις του μοντέλου και celebrity που αποφάσσε να δώσει τέλος στη ζωή της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόσωπα τα οποία θεωρούνται “κλειδιά” μιλούν για τη σταρ και θυμούνται πράγματα από την παιδική της ηλικία ενώ μεταφέρουν στην οθόνη, τα όνειρα της και όλα όσα ήθελε να κάνει ενώ γίνεται έντονη αναφορά για το γάμο της με τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο, Τζέι Χάουρντ Μάρσαλ.

Η σκηνοθέτης Ούρσουλα Μακφάρλαν δήλωσε στο Tudum πως θέλει να καταλάβει το κοινό ότι η Άνν Νικόλ Σμιθ ήταν μια πολυσύνθετη προσωπικότητα και μέσω του ντοκιμαντέρ του Netflix θα μπορέσει ο κόσμος να μάθει παραπάνω πράγματα.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

Θα αποκαλυφθούν άγνωστες πτυχές του μοντέλου που έφυγε από τη ζωή μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και θα αναφερθούν τα πρόσωπα που μιλούν και στην απώλεια του γιου της, που της στοίχισε πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: