Κοιλιακό λίπος

Το κοιλιακό λίπος πάντα είναι στο μυαλό μας όταν θέλουμε να χάσουμε κιλά και να διατηρήσουμε το σώμα μας σε καλή κατάσταση! Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να φύγει διότι θέλει αρκετή δουλειά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Βέβαια, τίποτα δεν ακατόρθωτο και χρειάζεται πειθαρχία όταν θέλουμε να “χτίσουμε” κορμί και να δούμε το σώμα μας να αλλάζει!

Στο Tiktok υπάρχουν πολλά γυμνάστριες οι οποίες δίνουν συμβουλές στους followers τους και αν είσαι από τα πλάσματα που ψάνχεις για απλές λύσεις έτσι ώστε να μειώσεις το κοιλιακό λίπος, τότε η Natalie Rose σου έχει κάποια βήματα τα οποία μπορείς να ακαολουθήσεις έτσι ώστε να αρχίσεις να μπαίνεις σε πρόγραμμα!

Τι πρέπει να κάνεις σύμφωνα με την pilates instructor Natalie Rose:

  1. Γυμνάσου 3 με 5 φορές την εβδομάδα
  2. Να πίνεις 3 λίτρα νερό την ημέρα
  3. Κάνε 8 με 10.000 βήματα την ημέρα
  4. Σαν μέθοδο γυμναστικής προτίμησε το pilates
  5. Mείωσε τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά
  6. Το μηλόξυδο είναι σύμμαχος σου
  7. Να είσαι συνεπής και σταθερός στα παραπάνω

 

@natalieroseuk Replying to @cece Break up with your fupa following this weekly plan. Join the summer challenge to start #fupa #fatloss #stomachfat #weightlosstipsforwomen ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] [Extended] – Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

Καλό είναι, βέβαια, να βρεις τον δικό σου γυμναστή και ίσως έναν διατροφολόγο για να μπορέσεις να ξεκινήσεις το “ταξίδι” σου.

Tσέκαρε και αυτά: