Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταφέρνει πάντα να απασχολεί με τις ιδιαίτερες αναρτήσεις που κάνει στα social media και αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί με τους followers του μια νέα συνθήκη στην οποία θέλει να μπει και είναι αυτή του…μοναχισμού!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός make up artist και πρώην παίτης του Survivor, αφού δεν μπόρεσε να βρει άκρη με τη σχέση του, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και όπως ανακοίνωσε σε βίντεο του στο TikTok θέλει να μονάσει και να πάει στο Άγιο Όρος.

“Γεια σας, είμαι ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Το αποφάσισα θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Instagram, τους κοιλιακούς, τη γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα πάω στο Αγιο Ορος έκει που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν. Ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουηλ! Το αποφάσισα θα πάω στο Άγιο Όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί.Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε. Ο Θεός μαζί σας”

@konstantinosemmanouil Ο πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουηλ! Το Αποφάσισα θα πάω στο άγιο όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο θεός μαζί σας 🙏🏻💋…. #ko#konstantinosemmanouilμ#εμμανουηλα#πατερα#πατερκωνσταντινοσεμμανουηλγ#αγιοοροςε#θεοςπατεραςδ#αδερφεσψυχεςλ#Ελεημοσύνηα#παππαςκ#εκλησιαγ#αγαπηώ#φώτισηi#kingemmanouilω#κωνσταντινοσεμμανουηλo#foryo#formeo#foryourpagei#viralo#foryouα#παμεδυνατα ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

Ο Κωνσταντίνος σε ένα δεύτερο βίντεο του είπε πως ετοιμάζεται να πάει στο Άγιο Όρος και αφιέρωσε ένα εκκλησιαστικό τραγούδι στους θαυμαστές του!

@konstantinosemmanouil Σας αφιερώνω ένα εκκλησιαστικό τραγούδι και ως πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουήλ θα προσεύχομαι συνεχώς για εσάς 🖤🙏🏻👁️‍🗨️… ##konstantinosemmanouil##εμμανουηλ##πατερ##πατερκωνσταντινοσεμμανουηλ##αγιοορος##θεοςπατερας##αδερφεσψυχες##Ελεημοσύνη##παππας##εκλησια##αγαπη##φώτιση##μοναχος##κωνσταντινοσεμμανουηλ##kingemmanouil##fory##forme##foryourpage##viral##foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

Αφήνει τα μούσια να μακρύνουν! Αυτό θα πούμε μόνο!

Τσέκαρε και αυτά: