Pauline Lee

Η Pauline Lee είνα μια νέα γυναίκα η οποία έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα και δημιουργεί περιεχόμενο στα social media όπου ενημερώνει τον κόσμο για όλα όσα κάνει καθημερινά στη χώρα και παράλληλα “εκπαιδεύει” όσους την ακολουθούν για θέματα που αφορούν την Κορέα και όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα από την οποία κατάγεται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pauline Lee (@paulinilee)


Είναι ένα κορίτσι το οποίο έχει καταφέρει να γίνει viral πολλές φορές στο TikTok και ο κόσμος επιλέγει να καθίσει να δει τα ιδιαίτερα βίντεο που δημουργεί γιατί έχουν ενδιαφέρουν και μεταφέρει με τη δική της οπτική τα πράγματα.

Pauline Lee – Βιογραφικό, Instagram, καταγωγή, ο ρατσισμός, τα χρόνια στην Ελλάδα και το TikTok

Η Παυλίνα Λη είναι ένα νέο κορίτσι, 27 ετών το οποίο κατάγεται από τη Νότια Κορέα και επιλέγει πολύ συχνά να μιλήσει για τη χώρα καταγωγής της. Οι γονείς της ήρθαν στην Ελλάδα και η ίδια γεννήθηκε στην Ελλάδα. Η μητέρα της δέχτηκε πρόταση να μπει στην πρεσβεία της Κορέας στην Ελλάδα, και έτσι εγκαταστάθηκε με τον σύζυγο της στη χώρα και να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pauline Lee (@paulinilee)

Η Pauline Lee από μικρή ηλικία είχε πολλά ενδιαφέροντα και μαζί με αδέρφια της – έχει έναν μεγάλο αδερφό και μια μεγαλύτερη αδερφή – έκαναν πολλά πράγματα μαζί. Η ίδια εργάζεται στην Ελλάδα σε γνωστή πολυεθνική και παράλληλα ασχολείται πολύ με τα social media όπου και έχει μεγάλο hype.

Οι γονείς της επέλεξαν να μείνουν στην Ελλάδα και η ίδια παρόλο που είχε κάποιες μικρές δυσκολίες, αγαπά πολύ τη χώρα και θέλει να κάνει πράγματα για να δείξει στον κόσμο πως περνά όμορφα.

O ρατσισμός στα σχολικά χρόνια

H Παυλίνα Λι γεννήθηκε στην Ελλάδα και παρόλο που πολλοί νομίζουν πως ήρθε στη χώρα μας και έμαθε γρήγορα τη γλώσσα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “δίγλωσσο” και πήγε σε ελληνικό σχολείο.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στο vickysmagazine.com, είχε αναφερθεί στα παιδικά της χρόνια λέγοντας πως τα σχολικά χρόνια δεν ήταν πολύ εύκολα καθώς δεν υπήρχαν παιδιά από την Ασία στο σχολείο και για πολύ κόσμο η οικογένεια της ήταν από τους πρώτους Ασιάτες που γνώριζαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pauline Lee (@paulinilee)

Τα πρώτα σχολικά χρόνια τα έζησε σε δημοτικό σχολείο στου Ζωγράφου και τα παιδιά δεν ήταν πολύ… γλυκά μαζί της διότι τους ήταν άγνωστο το γεγονός πως ένα παιδί το οποίο μπορεί να μην έμοιαζε με εκείνα ήταν στην ταξί τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την πληγώνουν με διάφορα σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pauline Lee (@paulinilee)

Ωστόσο, αυτά τα σχόλια δεν ήταν κάτι που την εμπόδισαν να συνεχίσει τη ζωή της και πλέον είναι πολύ κουλ και άνετη!

To TikTok και το Instagram

Η Παυλίνα Λη είναι πολύ ενεργή στα social media και μέσω του TikTok κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη παρουσιάζοντας στους Έλληνες διάφορα πράγματα που αφορούν την Κορέα όπως είναι τα έθιμα, τα φαγητά που τους αρέσουν και γενικότερα ότι αφορά αυτή την ενδιαφέρουσα χώρα.

Και στο Instagram, όμως, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και μετρά μέχρι στιγμής 32Κ followers ενώ καθημερινά ενημερώνει το περιεχόμενο της!

Τσέκαρε και αυτά: