Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στην Ελλάδα, πήγε τις βόλτες του, βρέθηκε με τους όλους του και πλέον κάνει διάφορα πράγματα για να επανέλθει στην καθημερινότητα του μετά το Survivor All Star όπου και τερμάτισε 8ος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και γυμναστής, θέλησε να κάνει μια σειρά από stories στο Instagram για να προετοιμάσει τον κόσμο, αφού αυτή την εβδομάδα θα εμφανιστεί σε κάποιες εκπομπές και θα απαντήσει για όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνον ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στα stories του: 

“Τι κάνετε; Έχουμε καιρό να τα πούμε γιατί τα λέγαμε συχνά στο Instagram! Καταρχάς αποχώρησα δεν ξέρω αν το καταλάβατε, μεγάλη πίκρα και στεναχώρια. Αλλά ας μη μένουμε κείμενο καλέ. Ας πάμε στα ευχάριστα. Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εδώ στο Instagram και στον κόσμο που με στήριξε όσο ήμουν στο παιχνίδι. Αυτό που είδατε στο παιχνίδι ήμουν 100% ο εαυτός μου. Δε σκέφτηκα ποτέ τηλεοπτικά. 

Σοβαρέψαν τα πράγματα τώρα! Έχω ακούσει και έχω διαβάσει ότι μπούρδα υπάρχει από κάτι πικραμένους παίκτες που δεν τους αρέσει η αλήθεια. Εγώ θα τη λέω την αλήθεια σας αρέσει, δε σας αρέσει. Έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, κάτι καλά παιδιά που έβγαιναν και μιλούσαν για εμένα χωρίς να είμαι εδώ και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Κάποιες άλλες ωραίες παραπληροφορήσεις και κάτι χολές που ξερνούσαν στο πρόσωπο μου. Δεν έχω σκοπό να σας πάρω τη δουλειά. Έρχεται μια πολύ ωραία εβδομάδα για εσάς και για εμένα”. 

Ο παίκτης του All Star έχει να πει πολλά και σίγουρα θα απασχολήσει!

Tσέκαρε και αυτά: