Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Νίκος Μπάρτζης, η Στέλλα Ανδρεάδου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη,ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Μάριος Πρίαμος ήταν η τελική 8αδα του Survivor All Star! Και λέμε “ήταν” διότι ένα πρόσωπο αποχώρησε με την μέθοδο του “ξαφνικού θανάτου”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι παίκτες του All Star είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για όλα και οι στρατηγικές που διαμορφώνονται είναι πολλές!

Στο σκληρό αγώνισμα που κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι παίκτες, κατάφερε να επικρατήσει η Στέλλα Ανδρεάδου και να πάρει την ασυλία! Και επέλεξε τους Μπόγδανο, Πρίαμο και Χρυσαειδή για να απολαύσει το έπαθλο!

Οι υπόλοιποι παίκτες που επέστρεψαν στην καλύβα είχαν να σκεφτούν πολλά και ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποκαλύψει την ψήφο του σε Κατσούλη-Ρουμελιώτη διότι ήθελε να παίξει ένα μυστήριο παιχνίδι με σκοπό να δείξει πως ίσως και να στηρίζει το ζευγάρι περισσότερο από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Οι 8 παίκτες μπήκαν στο συμβούλιο έχοντας αγωνία διότι έπρεπε να ψηφίσουν ένα ακόμη άτομο το οποίο θα στεκόταν απέναντι σε Μπάρτζη και Βασάλο! Και το όνομα αυτού : Σταυρούλα!

Το γεγονός πως βγήκε η Σταυρούλα στον τάκο, έφερε πολλές συζητήσεις στο συμβούλιο καθώς η στρατηγική φανερώθηκε και όλοι προσπαθούσαν να βρουν άκρη.

Τα πράγματα στο συμβούλιο, όμως, άναψαν καθώς ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Νίκος Μπάρτζης διαπληκτίστηκαν διότι ο τραγουδιστής έχει βαρεθεί να ακούει τον Νίκο να μιλά για μπιφτέκες και να προσπαθεί να “διορθώσει” τους πάντες. Ο Μπάρτζης από τη δική του πλευρά του ζήτησε να μην νευριάζει και να ηρεμήσει.

Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνστατίνος Βασάλος είναι ο παίκτης που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και όλοι έμειναν άναυδοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο της Τετάρτης 21/6.

Ο γυμναστής είχε πει νωρίτερα πως δεν έχει να φοβηθεί κάτι και πως μπήκε στο συμβούλιο με μεγάλη αγωνία! Παρόλο που ο παίκτης είχε την στήριξη πολλών instagrammers φίλων, δεν κατάφερε να “σωθεί” και επιστρέφει Ελλάδα!

Όταν ο Γιώργος Λιανός είπε το όνομα του, ο παίκτης είπε:

“Αποκλείεται” τρολάροντας την κατάσταση!

Είπε πως δεν το περίμενε να αποχωρήσει και δήλωσε πως είναι πολύ σεβαστή η απόφαση του κοινού!

Tσέκαρε και αυτά: