Κωνσταντίνος Βασάλος

Οι παίκτες που βρίσκονται στο Survivor All Star όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Στέλλα Ανδρεάδου και όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό! Όμως, δε θα μπορέσουν να πετύχουν όλοι τον στόχο τους αφού ο κόσμος θέλει να δει συγκεκριμένα άτομα να μπαίνουν στο Γαλάτσι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες έχουν προκαλέσει πολλές απορίες καθώς ένα πρόσωπο το οποίο δεν περιμένει κανείς, θα ψηφιστεί και σίγουρα θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις στα social media!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα είναι μια από τους υποψήφιους παίκτες και σίγουρα θα μείνουν κάποια στόματα ανοιχτά αφού πρόκειται για την πιο δυνατή γυναίκα στο παιχνίδι και η στρατηγική κάνει την εμφάνιση της!

Ωστόσο, η Σταυρούλα και ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι safe αφού το πρόσωπο που φέρεται να αποχωρεί από το παιχνίδι και έτσι θα τελειώσει το όνειρο του για τον μεγάλο τελικό!

Προς το παρών, όλα είναι στο πλαίσιο των spoilers και περιμένουμε τα επεισόδια για να επιβεβαιωθούν!

Ο Άγιος Δομίνικος αρχίζει και αποχαιρετά παίκτες και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σίγουρα έχει να πει πολλά αν και εφόσον αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης!

Tσέκαρε και αυτά: