Ελένη Φουρέιρα

Ολοκληρώθηκαν τα MAD Vmas 2023 το βράδυ της Δευτέρας 19/6 και η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την ‘Ελενα Παπαρίζου για να χαρίσουν στον κόσμο ένα “βασιλικό ντουέτο”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι δυο αγαπημένες τραγουδίστριες οι οποίες έχουν φανατικό κοινό, εμφανίστηκαν στα μουσικά βραβεία για να ερμηνεύσουν δυο κομμάτια τα οποία όλοι αγαπήσαμε! Το νικητήριο “Number One” και το “Fuego” το οποίο θα έπρεπε να είχε πάρει την πρωτιά!

Η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου φόρεσαν δυο δημιουργίες οι οποίες θύμιζαν πολύ τα ρούχα τα οποία είχαν φορέσει για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο και την Ελλάδα στη Eurovision και διασκέδασαν τον κόσμο με το άκρως φλογερό και ερωτικό ντουέτο τους!

Στο TikTok έγινε χαλασμός με το ντουέτο των δυο τραγουδιστριών και τα βίντεο δεν έχουν σταματήσει να ανεβαίνουν στα προφίλ πολλών χρηστών!

@constantinos_plhr ΑΜΗΝ 🙏🏼 @Helena Paparizou @Foureira #madvma23 #paparizou #foureira ♬ original sound – Constantinos P.

@panikrecords Fuego / My Number One…#foureira #paparizou #elenapaparizou #elenifoureira #fuego #mymumberone #madvma #madvm23 #panikrecords #sonymusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Οι δυο καλλιτέχνιδες έπεσαν μέχρι και στα πατώματα για να ερμηνεύσουν το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου και ο κόσμος αναστατώθηκε πολύ ευχάριστα αφού ήταν μια από τις πιο hot στιγμές της βραδιάς!

@giannis_stergianos Elena Paparizou x Eleni Foureira – Katse Kala #madvma2023 #vma2023 #foureira #paparizou #katsekala ♬ πρωτότυπος ήχος – GS

Αν μας ακούει ή διαβάζει η ΕΡΤ, ας κάνει την ανατροπή και ας στείλει μαζί τις δυο τραγουδίστριες στη Eurovision για να κάνουν πραγματικά όλη την Ευρώπη να παραμιλά για χρόνια!

Τσέκαρε και αυτά: