Περιποίηση δέρματος

Η περιποίηση δέρματος είναι πολύ σημαντική, ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες και πρέπει να δίνουμε βάση στην ενυδάτωση και στην προστασία του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Ιούνιος δεν μπορούμε να πούμε πως ξεκίνησε με τους καλύτερος οιωνούς αφού εμφανίστηκαν αρκετές βροχές και ο ήλιος κρύφτηκε για πολλές μέρες! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κάνουμε εξορμήσεις στην παραλία!

Όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και το καλοκαίρι που μας αξίζει επιστρέφει! Και ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να περιποιηθούμε το δέρμα μας!

Τι πρέπει να κάνεις

Απολέπιση 

Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε όλοι για να είναι μπορέσει το δέρμα μας να προετοιμαστεί για τα προϊόντα τα οποία θα το ενυδατώσουμε σωστά για να μην αντιμετωπίσουμε καμία ξηρασία!

Σωστή κρέμα σώματος και προσώπου 

Το καλοκαίρι η κρέμα σώματος πρέπει να είναι σούπερ ενυδατική και να περιέχει συστατικά τα οποία είναι καταπραϋντικά διότι χρησιμοποιούμε περισσότερο το ξυραφάκι και τις αποτριχωτικός ταινίες!

Αντηλιακό 

Είτε πας στην παραλία, είτε βγεις απλά για πρωινό καφεδάκι το αντηλιακό είναι απαραίτητο! Το ήξερες πως ακόμη και στη συννεφιά οι ακτίνες του ήλιου “αγγίζουν” το δέρμα μας; Είναι σημαντικό και δεν πρέπει να το ξεχνάς ποτέ!

Τσέκαρε και αυτά: