Rihanna

H Rihanna και ο ASAP Rocky κατέληξαν στο όνομα το οποίο θέλουν να δώσουν στον πρωτότοκο γιο τους και μπορεί σε πολλούς να φανεί περίεργο, αλλά για εκείνους έχει σημασία!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το γλυκούτσικο αγοράκι της τραγουδίστριας και του ράπερ, γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο και για αρκετό καιρό οι δυο καλλιτέχνες κρατούσαν μυστική την “ταυτότητα” του παιδιού τους αλλά πλέον τον δείχνουν μέσα από εικόνες στο Instagram!

H Daily Mail, αποκάλυψε το όνομα του γιου της Rihanna! Και αυτό είναι… RZA! Προφέρεται “Ρίζε” και δεν ανήκει σε κάποιο από τα πεθερικά (δεν τηρούν αυτού του είδους τα έθιμα στην Αμερική) και είνα το όνομα του leader του θρυλικού συγκροτήματος Wu-Tang Clan.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail (@dailymail)

To δεύτερο όνομα του μικρού θα είναι Athelston και είναι ένα όνομα το οποίο θα μοιράζεται με τον πατέρα του, αφού είναι το δεύτερο του όνομα! Το πλήρες όνομα του ASAP Rocky είναι Rakim Athelaston Mayers.

H Rihanna είναι από τις γυναίκες που θέλει να κάνει πάντα τη διαφορά και όπως ήταν αναμενόμενο δε θα επέλεγε ένα απλό όνομα για τον γιο της! Ίσως τον προετοιμάζει για καριέρα στη μουσική με την ονομασία που έλαβε ο μικρός!

Tσέκαρε και αυτά: