Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους “πρωταγωνιστές” του Survivor All Star, και παρόλο που έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος τον εαυτό του “παλτό” δεν ψηφίζεται και όλοι του έχουν αδυναμία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας” και τον Νίκο Παρτσώλη η πιο ισχυρή κλίκα του ριάλιτι επιβίωσης είναι αυτή με τους Στέλιο Χανταμπάκη, Βασάλο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είπε πως ο Βασάλος είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά και για μια ακόμη φορά δε ψηφίστηκε.

“Οι παίκτες φοβούνται το κοινό του Βασάλου. Δεν υπάρχει κάποιος που να ψηφίζει τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας από τους παίκτες που τάζει πράγματα σε παίκτες. Τα έχει πολύ καλά με όλα τα κορίτσια και έχει τάξει ταξίδια”, είπε ο πρώην All Star.

Οι παίκτες κάνουν διάφορα μαγειρέματα στο παιχνίδι σύμφωνα με τον πρώην παίκτη και αποκάλυψε πως του φάνηκε πολύ αστείο αυτό που ο Ηλίας Μπόγδανος για την αποβολή του Ηλία Γκότση και ήταν αυτός που φέρεται να έγραψε τη λίστα με την παραγγελία. 

Έχουμε πολλά να ακούσουμε ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: