Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και πλέον κάνει διακοπές με καλούς φίλους ενώ ετοιμάζεται να συζητήσει για δουλειές που θα αφορούν την επόμενη σεζόν! Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τον δούμε σε γνωστή εκπομπή και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο personal trainer ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 2017 και στο Survivor All Star πίστευε πως θα είναι ένας από τους παίκτες που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό του Γαλατσίου αλλά  τελικά είδε τον δρόμο της επιστροφής! Και μέσω τoυ λογαριασμού που διαθέτει στο Instagram έκανε έναν μικρό απολογισμό ενώ προκαλεί τις εντυπώσεις με το μικρό “αίνιγμα” που αφήνει αιωρείται!

“Όσο και να το βλέπεις, δεν αλλάζει. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, να βρεις έναν τρόπο να βγεις από τα… κόκκινα και να αντιδράσεις ώριμα μετά από την ήττα σου”, έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη λεζάντα του. 

Ο πρώην παίκτης του All Star συνεχίζει να ενθουσιάζει τις γυναίκες που τον ακολουθούν στο Insta καθώς ποζάρει σαν σύγχρονος Απόλλωνας και είναι στα καλύτερα του!

Η ανάρτηση του θα μπορούσε να έχει πολλούς αποδέκτες ή και κανέναν! Σίγουρα εγείρει ερωτήματα!

Tσέκαρε και αυτά: