Κωνσταντίνος Βασάλος

O Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι δυο πρόσωπα τα οποία απασχόλησαν πολύ κατά την είσοδο τους στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star διότι κανείς δεν ήξερε τι πραγματικά συμβαίνει με τη σχέση τους και αν συνεχίζουν να είναι ζευγάρι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η πρώην παίκτρια του All Star, η οποία ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τη σχέση της με τον παίκτη ο οποίος παραμένει στο παιχνίδι και για μια ακόμη φορά άφησε πολλά πράγματα να αιωρούνται, διότι δεν της αρέσει να μιλά για τα προσωπικά της.

Χαρακτηριστικά ανάφερε:

“Δεν βλέπω πια Survivor. Όταν ο Ατζούν ρώτησε τον Κωνσταντίνο για μένα δεν ένιωσα άβολα. Αν ήμουν εκεί βέβαια, θα ένιωθα αμήχανα. Θα είχα ιδρώσει όπως ο Κωνσταντίνος. Με τον Βασάλο είμαστε complicated”.

Όσο αφορά τις φήμες για τη σχέση της με τον ντράμερ, Γρηγόρη Μόργκαν, η δημοσιογράφος δήλωσε πως στο ταξίδι της στην Καλιφόρνια δεν ήταν μόνη μαζί τον και πως πήγαν για το σερφ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει φέτος να απασχολήσουν πολύ και κανείς δεν μπορεί να κατάλαβε για κρατούν μυστήριο τη σχέση τους. Αυτό έχει ως αποτέλεμα να ακούγονται πολλά και όχι η αλήθεια τους.

Ωστόσο, είναι δικαίωμα τους να χειρίζονται την κατάσταση όπως επιθυμούν!

Τσέκαρε και αυτά: