Κώστας Αναγνωστόπουλος

O Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ένας επιχειρηματίας που δημιούργησε πολλά μαγαζιά στην Αθήνα, πριν και μετά τη συμμετοχή του, στο Survivor του 2017.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O πρώτος μισθοφόρος του ριάλιτι επιβίωσης. Ένας από τους πρώτους που μπήκαν στο ριάλιτι που έγινε το 2017 και κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο. Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο προκάλεσε πολλές θετικές εντυπώσεις και τον είδαμε να κάνει τον δικό του χαμό στα social media.

To βιογραφικό του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Ο 37χρονος επιχειρηματίας ζει στην Αθήνα. Έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο της εστίασης και δεν είναι λίγα τα μαγαζιά που τον απασχολούν στην πρωτεύουσα. Στο παρελθόν υπήρξε μισθοφόρος σε καράβια στη Σομαλία. Έχει τρέλα με τα extreme sports και όποτε μπορεί ξεκλέβει λίγο χρόνο για snowboard.
Επέλεξε να γίνει μισθοφόρος μια στιγμή της ζωής του όπου ήθελε να βγάλει χρήματα. Μόλις, όμως, άρχισαν να πέφτουν οι μισθοί αποφάσισε να αφήσει τη συγκεκριμένη δουλειά και ξεκινήσει να ασχολείται με την εστίαση.
Έχει μεγαλώσει στην Αγία Παρασκευή. Eνώ στις γύρω περιοχές βρίσκονται οι επιχειρήσεις του.
Συμμετείχε στο Survivor 2017 . Μάλιστα, ήταν ένας από τους παίκτες που εμφανίστηκαν και στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads.
Έχει πολλούς φίλους στην εγχώρια showbiz ενώ κατά καιρούς έχει εμφανιστεί στα πάνελ γνωστών εκπομπών για να σχολιάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια επιβίωσης που προβλήθηκαν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ.

Η μυστήρια σχέση

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, φήμες θέλουν τον επιχειρηματία να βρίσκεται σε σχέση με τη Γωγώ Φαρμάκη, την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη.

Η ίδια είχε αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία σε story στο Instagram χωρίς όμως να αναφέρει αν είναι μαζί ή αν απλά ποζάρουν σαν δυο καλοί φίλοι.

Ο πρώην μισθοφόρος έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητός στο Instagram και μετρά μέχρι στιγμής 147Κ followers.

Τσέκαρε και αυτά :

Miley Cyrus : Ανακοίνωσε το νέο της single “Flowers”

Ψηλοί άνδρες : Γίνονται καλύτεροι σύζυγοι