Κότυ Γουγούση Camacho

Η Κότυ Γουγούση Camacho είναι σίγουρα ένα από τα κορίτσια του GNTM που δεν περιμένεις να κάνει πολλά πράγματα τα οπάλια θεωρούνται ρομαντικάκαι cute, αλλά όσα βλέπουμε από εκείνη μέχρι στιγμής στα επεισόδια του ριάλιτι μοντέλων μας εκπλήσσουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Το μοντέλο το οποίο θεωρείται σοβαρή “απειλή” είναι εκείνο που έχει λάβει ποσά disavantage κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού αλλά εκείνη μπορεί και τα καταφέρνει όλα πολύ καλά.

Στο Instagram έχει δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο προφίλ μέσω του οποίο βλέπουμε high end fashion φωτογραφίες και avant gard τοποθετήσεις, τις οποίες αν τις έβλεπε ο MacQueen θα την είχε πάρει σε κάποιο show του.

Ωστόσο, υπάρχει μια φωτογραφία στο Instagram της η οποία πραγματικά μας τρόμαξε λίγο, παρά το γεγονός πως είναι πολύ σύγχρονη και πρωτότυπη!

Η Κότυ Γουγούση Camacho ποζάρει στον φακό σαν ένα σύχρονο “Γκόλουμ” (φυσικά η κοπέλα είναι κούλα, εμείς στη στάση που κάθεται αναφερόμαστε) και σίγουρα προκαλεί έναν μικρό τρόμο ο τρόπος που έχει τοποθετήσει το σώμα της.

Τσέκαρε την :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coty, ty co ? (@cotytyco)

Η Κότυ είναι ένα πλάσμα το οποίο έχει κάνει το δικό της χαμό στο GNTM και μια δήλωση της είχε προκαλέσει εντύπωση διότι είπε σε ένα πλατό:

“Θεωρώ πως είμαι και αγόρι και γυναίκα. Θα πήγαινα έτσι έξω, δεν θα έβαζα ψηλά. […] Οι ρόλοι είναι αυτό που με εξιτάρει περισσότερο στο μόντελινγκ. Μου αρέσει να γίνομαι γυναίκα”.

Μάλιστα στην κάμερα του GNTM είχε πει:

“Γυρνώντας πίσω στη θέση μου, νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, η οποία είναι υπό μελέτη και είμαι πάρα πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω, δεν είναι ταμπέλα σε καμία περίπτωση. Νιώθω ότι είμαι και αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν όλες αυτές οι ταμπέλες, συνήθως μας βγάζουν από το βασικό που είναι πώς αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πώς αισθάνομαι”

 

Tσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί : Στο χωριό ή την πόλη

Μαγαζιά Κολωνάκι : To Insparing και δυο νέοι χώροι