Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian Barker τηρεί αυστηρό κανόνα “μόνο με πρόσκληση” για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει τον νεογέννητο γιο της, σύμφωνα με δημοσίευμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Kourtney Kardashian καλωσόρισε αυτή την εβδομάδα το τέταρτο παιδί της, το πρώτο της με τον σύζυγό της Travis Barker, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδελφή της Kim Kardashian δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον νεογέννητο γιο, που ονομάζεται Rocky 13 Barker.

“Η Kourtney πρόκειται να παρουσιάσει το νέο μωρό στην οικογένειά της μόνο με “πρόσκληση””, δήλωσε πηγή στην αμερικανική Sun.

“Η Kourtney και ο Travis έχουν επικοινωνήσει ότι θα πάρουν ‘μόνο οικογενειακό’ χρόνο για τη νέα οικογένεια που έχει αναμιχθεί και για να ξεκουραστεί η Kourt και στη συνέχεια θα προσκαλέσουν την ευρύτερη οικογένεια σε ατομική βάση”.

“Έτσι, τώρα όλοι μιλούν για το πού θα είναι η Kim στη λίστα”, συνέχισε η πηγή. “Προφανώς, η Kris [Jenner] θα είναι πρώτη – αλλά ποιος θα πάρει τη δεύτερη πρόσκληση;”

“Η Kourtney έχει πει ότι είναι θέμα μικροβίων – για να προστατεύσει το μωρό και να μην το εκθέσει σε κανένα κίνδυνο – αλλά είναι, σαν, μέρος της νέας στρατηγικής της να τους κρατήσει όλους σε απόσταση αναπνοής”.

Τσέκαρε και αυτά:

Μπάνιο: Έξι αντικείμενα που δεν πρέπει να έχουμε εκεί

Δέρμα: Skincare influencer αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε