Σπίτι

Πολλές φορές ξεχνάμε να καθαρίσουμε ορισμένα σημεία στο σπίτι μας, με αποτέλεσμα να μαζεύονται πολλά βακτήρια και μικρόβια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα τρία σημεία που δεν πρέπει να ξεχνάμε να καθαρίζουμε στο σπίτι μας:

Το εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων

Για να καθαρίσετε το πλυντήριο πιάτων σας από μέσα, βάλτε ένα ποτήρι με λευκό ξύδι, και πατήστε την επιλογή για γρήγορη πλύση. Μόλις τελειώσει, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να καθαρίσετε απαλά με ένα πανάκι, χωρίς να ξύσετε τις εσωτερικές επιφάνειες.

Το πλυντήριο ρούχων

Από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που ξεχνάμε να καθαρίσουμε είναι το πλυντήριο ρούχων και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ξύδι στις θήκες του απορρυπαντικού και κάντε και σε αυτό μια γρήγορη πλύση. Με αυτόν τον τρόπο θα φύγουν τυχόν μικρόβια και βακτήρια και θα καταπολεμήσετε τυχόν δυσοσμίες.

Οι ράγες της μπαλκονόπορτας

Από τα πιο σημαντικά πράγματα που δεν καθαρίζουμε στο σπίτι μας είναι οι ράγες της μπαλκονόπορτας, επειδή συνήθως δεν τις παρατηρούμε τόσο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαζευτεί σκόνη. Ένα life hack για να απομακρύνετε την σκόνη είναι να βάλετε στο κοντάρι της ηλεκτρικής σκούπας σας το χάρτινο ρολό που απομένει από το χαρτί, να σχηματίσετε μια γωνία και να ρουφήξετε τις σκόνες.

Τσέκαρε και αυτά:

Μπάνιο: Έξι αντικείμενα που δεν πρέπει να έχουμε εκεί

Δέρμα: Skincare influencer αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε