Κριός 2024

Κριός 2024: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια που θα δείτε μεγάλες αλλαγές το νέο έτος, το οποίο δεν έχει ούτε θετικό ούτε αρνητικό πρόσημο για εσάς. Θα μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες συνεργασίες. Μέχρι και τον Φεβρουάριο θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και μετά να κάνετε ταξίδια και να εξελιχθείτε.

Ο Κριός 2024 του πρώτου δεκαηέρου θα είναι μία περίοδος που θα σταματήσει να σας κάνει σαμποτάζ ο ίδιος σας ο εαυτός. Θα έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες και από τον Μάρτιο να μπορέσετε να ησυχάσετε και να διώξετε δύσκολες καταστάσεις.

Από τον Απρίλιο έρχονται νέες γνωριμίες, νέες επαφές και ταξίδια, ενώ θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Ο Κριός των πέντε πρώτων ημερών θα διασκεδάσουν έντονα σε νέες κοινωνικές συναναστροφές και θα ανανεωθείτε σε όλους τους τομείς.

Ο Κριός 2024 του δευτέρου δεκαημέρου θα δει πως θα νιώσει προβληματισμένος με το παρελθόν σας. Θα πιεστείτε έτσι ώστε να απεγκλωβιστείτε από τοξικές καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος και μόνο όταν θα συμβεί αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε κυρίως κοινωνικά και σε επίπεδο ταξιδιών, σχέσεων και σπουδών.

Νιώθει πως έχει τη δυνατότητα να εκπληρώσει τους στόχους τους μέσα από νέες συνεργασίες και επαφές. Θα υπάρξει η πολυτέλεια έτσι ώστε να δείτε τη ζωή σας με μεγαλύτερες προοπτικές. Ωστόσο, θα έχετε και σκληρές δουλειές σε θέματα θεραπείας. Αυτό σημαίνει πως ενώ είστε ήσυχοι και έχετε επιτυχίες, από την άλλη όμως θα πρέπει να περιμένετε δύσκολες καταστάσεις με το παρελθόν σας, με τα τραύματά σας και με τη ψυχοσύνθεσή σας.

Αργότερα όμως τα πράγμστα αλλάζουν και θα προχωρήσετε δημιουργικά, αλλά και με ευχάριστα γεγονότα. Δεν αποκλείεται να έρθουν μικρές οικονομικές απώλειες.

Ο Κριός 2024 του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μπροστά σας μια χρονιά για να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Θα βγάλετε χρήματα, θα κατακτήσετε τους στόχους σας, αλλά πάντα με εντάσεις, δυσκολίες και εμπόδια, τα οποία όμως θα ξεπεράσετε.

Θα έχει σημαντικές επιτυχίες σε θέματα οικονομικής φύσεως. Μία νέα πορεία στη ζωή σας γεμάτη δημιουργία και εξέλιξη. Θα καταφέρετε να θεμελιωθείτε σε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Βέβαια δεν αποκλείεται να έρθουν τραυματικές εμπειρίες από το παρελθόν κυρίως στον αισθηματικό τομέα της ζωής σας.

Τσέκαρε κι αυτά: