Ηλέκτρα

Η Ηλέκτρα έρχεται την Τετάρτη με ένα νέο επεισόδιο και πλέον το ημερολόγιο της Ηλέκτρας είναι στο έλεος της Δόμνας που μαθαίνει τελικά τα πάντα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τετάρτη στη σειρά Ηλέκτρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΗΛΕΚΤΡΑ

Επεισόδιο 43ο. Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Φιλιώς φέρνει τον Νικόλα στα όριά του. Θα καταφέρει να την πείσει να το ρίξει; Η Ηλέκτρα με τον Παύλο ζουν στην Αθήνα όπως ονειρεύονται όλοι οι ερωτευμένοι: μαζί κι ελεύθεροι.

Ο Βασίλης βρίσκεται σε δεινή θέση. Η παρουσία του σε κατάσταση μέθης μπροστά στην Ουρανίτσα του, έχει θέσει για άλλη μια φορά, τον επικείμενο γάμο τους σε κίνδυνο. Η Δόμνα βρίσκει το ημερολόγιο της Ηλέκτρας.

Διαβάζει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Παύλο. Λίγο αργότερα μαθαίνει ότι ο Παύλος είναι στην Αθήνα. Πώς θα αντιδράσει; Να ‘ναι άραγε το «κακό φεγγάρι» που έχει σημαδέψει τη μοίρα της Ηλέκτρας;

Ο Σωτήρης επιστρέφει στο ξενοδοχείο τους, μα δεν τη βρίσκει εκεί. Λίγο αργότερα, σε ένα άλλο ξενοδοχείο, ο Παύλος της ψιθυρίζει ενώ εκείνη τον κοιτά έντρομη: «Μη βγεις. Ό,τι κι αν ακούσεις». Μια στιγμή μετά, ακούγεται πυροβολισμός.

Τσέκαρε κι αυτά:

Λευτέρης Πανταζής: Νέο τραγούδι μήνυμα για την έμφυλη βία

Δωρεάν διασκέδαση: Περιηγήσεις στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας