Κριός Ιούλιος

Κριός Ιούλιος: Αυτό το μήνα θα είστε από εκείνα τα ζώδια που σίγουρα θα δείτε γρήγορες εξελίξεις γύρω σας στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Κριός Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα καταφέρει να επιλύσει σημαντικά ζητήματα για τα επαγγελματικά σας, αν και θα πρέπει να προσέχετε γιατί υπάρχει κίνδυνο σοβαρών παρεξηγήσεων με συναδέλφους σας. Ωστόσο, να θυμάστε πως περί τα τέλη του μήνα θα υπάρξουν συμφωνίες επαγγελματικές προς το συμφέρον σας.

Σίγουρα μέσα στο μήνα αναμένεται να υπογράψετε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο που θα σας ευνοήσει σημαντικά και το οποίο θα σας δώσει την αναγνώριση που θέλετε. Θα υπάρξουν επίσης λύσεις σε ζητήματα με το σπίτι σας και την οικογένειά σας, αλλά και μία οικονομική ανάσα.

Θα νιώθετε τρομερά ανανεωμένοι αυτό το μήνα και εκτός από κόντρες επαγγελματικές και έναν περίεργο πόλεμο θα καταφέρετε να φέρετε σε μία τάξη τη ζωή σας.

Ο Κριός Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου επιτέλους θα έχει ένα καλό διάστημα μπροστά του με ταξίδια και με σημαντικές ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα. Θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που εδώ και καιρό περιμένατε να σας δοθεί ευκαιρία! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σας προσεγγίσουν για να σας εκμεταλλευτούν.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να διαχειριστείτε λίγο περισσότερο τα πιο ψυχολογικά σας θέματα κυρίως αυτά που προέρχονται από το παρελθόν! Έχετε όμως την όρεξη να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα στη ζωή σας! Δεν αποκλείεται να βρείτε και κάτι όμορφο στην ερωτική σας ζωή.

Ο Κριός Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ ευνοϊκό για νέα ξεκινήματα. Μία ένταση κοντά στις αρχές του μήνα και μία πίεση θα υπάρξει κυρίως στα οικονομικά σας δεδομένα, αλλά με ψυχραιμία θα τα καταφέρετε. Αλλάζει το κλίμα πολύ για εσάς όμως μετά τις 7 Ιουλίου.

Ένα πολύ ωραίο ταξίδι μπορεί να σας ανανεώσει. Μία συναισθηματική απελευθέρωση δεν αποκλείεται να έρθει και επιτέλους θα έχετε και επιτυχία όταν θα καταφέρετε να απελευθερωείτε από τοξικούς ανθρώπους.

Τσέκαρε κι αυτό: