Madonna

Η Madonna είναι από τις πιο “περίεργες” παρουσίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά απασχολεί με τις εμφανίσεις της αφού είναι άκρως προκλητικές! Αλλά, θα μου πεις”, “ελεύθερη γυναίκα είναι, μπορεί να κάνει ότι θέλει”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H κυρία Τσικόνε θέλησε να επιστρέψει στο Instagram με μια έκπληξη για τους θαυμαστές της και αποκάλυψε πως έκανε μια μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της!

Πλέον, είναι πιο σκούρα – είχε επιλέξει ένα ginger χρώμα στο παρελθόν- και είναι πολύ πιο κοντά από ότι είχαμε συνηθίσει! Βέβαια, μπορεί να μην κουρεύτηκε καν και απλά να έβγαλε από το κεφάλι της τα εξτένσιονς.

Η βασίλισσα της ποπ είναι από τις φιγούρες της παγκόσμιας showbiz που τρελαίνεται για προκλητικές εμφανίσεις και δεν είναι λίγες οι φορές όπου την έχουν κατακρίνει για τις επιλογές της.

Ένα από τα θέματα τα οποία πάντα θίγουν οι θαυμαστές της είναι πως έχει παρατραβήξει το ζήτημα με τις πλαστικές επεμβάσεις και πως έχει παραμορφωθεί!

Ωστόσο, η Madonna αδιαφορεί για όλα όσα ακούγονται, κάνει ότι θέλει και συνεχίζει να δημιουργεί με τους συνεργάτες της τραγούδια!

Tσέκαρε και αυτά: