Κριστίνα Ρίτσι

Η Κριστίνα Ρίτσι είναι μια γυναίκα που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της Wednesday και κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη καριέρα μετά από αυτόν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πλέον έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και όπως δηλώνει, έχει μεγαλώσει τον γιο της ο οποίος είναι 8 ετών με. μια φεμινιστική προσέγγιση με αποτέλεσμα να σέβεται τις γυναίκες και να ξέρει πώς πρέπει να συμπεριφερθεί.

Μιλώντας στον Guardian, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της δε θα μπορούσε να αποφύγει τη φεμινιστική προσέγγιση και ήδη τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά.

“Ο σύζυγός μου, ο Μαρκ [Χάμπτον], δεν μου αρέσει να το λέω γιατί ακούγεται πραγματικά αντιπαθητικό, είναι φεμινιστής. Και ο Φρέντι θα το δει αυτό και θα δει την εργαζόμενη μητέρα του”, δήλωσε η ηθοποιός.

Ο 8χρονος γιος της θέλει να φέρεται στις γυναίκες με το σωστό τρόπο και κάνει συχνά ερωτήσεις που αφορούν στη σωστή συμπεριφορά και της είπε πως δε θέλει να συμπεριφέρεται στις γυναίκες σαν να είναι αντικείμενα.

“Έχει όλο αυτό το θέμα με το να μην αποκαλεί αντικείμενα -όπως τις βάρκες- με την αντωνυμία αυτή. Θα με διορθώσει: “Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα””, λέει η Κριστίνα Ρίτσι στη συνέντευξη της.

Tσέκαρε και αυτά :

Σημαντικά γεγονότα 2022 : Ποια τάραξαν την παγκόσμια κοινότητα

WhatsApp : Από ποιες συσκευές καταργείται