Δέσποινα Βανδή

Πόσο μας αρέσει το ζευγάρι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης,δεν μπορείς να καταλάβεις και κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί, γεμίζουμε ελπίδα και πιστεύουμε πώς ο έρωτας υπάρχει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Αράχωβα για τις ημέρες των γιορτών και απαθανατίστηκε πολλάκις από όσους τους είδαν μαζί στα μαγαζιά της περιοχής! Αλλά ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τα τρυφερά φιλιά και τα πειράγματα του ηθοποιού στην τραγουδίστρια!

Η Δέσποινα Βανδή και ο σύντροφος της και εξαιρετικός ηθοποιός βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί για φαγητό και απέδειξαν για μια ακόμη φορά πώς ο έρωτας αδιαφορεί για τα πάντα και πώς όταν κάποιος θέλει να τον ζήσει, δεν τον νοιάζει τι κάνουν οι γύρω του!

Το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα και ο κόσμος γουστάρει πολύ να τους βλέπει μαζί ενώ σε κάθε τους εμφάνιση τραβούν τα βλέμματα!

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους και οι διαρκείς εμφανίσεις του Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο όπου εμφανίζεται η σύντροφος του, πάντα απασχολούν και ο κόσμος δε σταματά να τους απαθανατίζει διότι είναι ένα ζευγάρι άκρως εντυπωσιακό! Και αυτός ο έρωτας δε γίνεται να μην καταγράφεται βρε παιδί μου!

Φτου, φτου σκόρδα θα πούμε εμείς και πάντα τέτοια!

Τσέκαρε και αυτά :

Κορονοϊός : Παγκόσμια ανησυχία για την Κίνα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη : Τι της συνέβη