Κρουασάν

Το κρουασάν βουτύρου είναι ΙΔΕΑ! Και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το βάλεις στην καθημερινότητα σου έτσι ώστε να το απολαμβάνεις και να μην το βαρεθείς ποτέ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Στο TikTok έχει δημιουργηθεί ένα νέο trend όπου ο κόσμος δημιουργεί τα δικά του… τραγανά κρουασάν τα οποία μπορεί να φάει είτε αλμυρά, είτε με γλυκά toppings!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις ένα κρουασανάκι βουτύρου σε ότι μέγεθος θέλεις και με έναν πλάστη το “πατάς” για να ξεφουσκώσει και να γίνει επίπεδο!

Σε ένα τηγανάκι ρίχνεις λίγο βούτυρο και μέλι και για 4 λεπτά ανακατεύεις για να δημιουργηθεί μια μορφή καραμέλας! Έπειτα προσθέτεις το έδεσμα σου και το ψήνεις για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά.

@thespruceeats

The #crispycroissant is our new favorite way to croissant. #foodtiktok @Nea Arentzen

♬ Novacane – LRN Slime & Shiloh Dynasty

Έπειτα μεταφέρεις το κρουασανάκι σε ένα πιάτο και προσθέτεις το topping που θέλεις!

Μπορείς να δοκιμάσεις μαρμελάδες που σου αρέσουν, σαντιγί, μπέικον και ένα τηγανητό αυγό και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς !

Είναι ένα νέο trend το οποίο το έχουν δοκιμάσει σχεδόν όλοι και μπορείς να το απολαύσεις στο σπίτι σου μαζί με την παρέα σου!

Mην ξεχάσεις πως δεν πρέπει να κάψει το βούτυρο και το μέλι, γιατί μετά θα κρατήσει μια καμμένη γεύση το croissant σου και αυτό είναι κάτι το οποίο δε θέλουμε!

Τσέκαρε και αυτά: