Kylie Jenner

Η Kylie Jenner όπως και η αδερφή της Kim Kardashian θεωρούνται “mega influencers” και κάθε φορά που κάνουν μια ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στα social media, γίνεται ένας μικρός πανικούλης!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H επιχειρηματίας και μανούλα δυο παιδιών, θέλησε για μια ακόμη φορά να ταράξει τα “νερά” στο Instagram και ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών όπου ποζάρει φορώντας μια κατακόκκινη περούκα – δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, να μας συγχωράς – προκαλώντας το ενδιαφέρον των followers της.

Η Kylie Jenner η οποία φημολογείται πως έχει ξεκινήσει να έρχεται κοντά με τον ηθοποιό, Τίμοθι Σαλαμέ, επέλεξε να φορέσει ένα nude σύνολο για να πέσουν όλα τα φώτα στα μαλλιά που θυμίζουν την μικρη γοργόνα, Άριελ και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά τα οποία μας θυμίζουν αυτά που φορούσαμε όταν ήμασταν στο Λύκειο. Είναι γνωστό άλλωστε πως η Kylie λατρεύει τη Y2K φάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner 🫀 (@kylieskj)

Η influencer η οποία έχει καταφέρει να γίνει και αγαπημένο “παιδί” γνωστών οίκων μόδας, δήλωσε πρόσφατα πως δεν είναι τόσο “πλαστική” όσο ο κόσμος φαντάζεται και πως έχει πειράξει μόνο τα χείλη της στο πρόσωπο της!

 

Tσέκαρε και αυτά: