Aντικολλητικό τηγάνι

Ένα αντικολλητικό τηγάνι πρέπει να υπάρχει σε κάθε κουζίνα καθώς είναι ένα πολύ χρήσιμο μαγειρικό σκεύος και μπορείς να μαγειρέψεις σε αυτό χωρίς να χρησιμοποιείς μεγάλες ποσότητας λαδιού για να μην έχεις το φόβο μήπως κολλήσει το φαγητό που ετοιμάζεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το συγκεκριμένο μαγειρικό σκεύος μπορεί να σε βολέψει αρκετά και πρέπει να γνωρίζεις πως δεν είναι ίδιο με ένα απλό τηγάνι, καθώς θέλει ειδική μεταχείριση όταν το πλένεις και όταν μαγειρεύεις.

Πολλά λάθη μπορεί να γίνουν στην κουζίνα, και πρέπει να δώσουμε προσοχή γιατί κάποια σκεύη είναι ακριβά και δε θέλουμε να τα χαλάσουμε!

Αυτές είναι οι τρεις συμβουλές που πρέπει να διαβάσεις για να μη καταστρέψεις το αντικολλητικό τηγάνι που μόλις αγόρασες:

  • Δε χρησιμοποιείς ΠΟΤΕ αιχμηρά αντικείμενα για να ανακατέψεις το φαγητό σου στο συγκεκριμένο τηγάνι! Μόνο ξύλινα!
  • Δεν το βάζεις στο ψυγείο διότι μπορεί το κρύο που διαθέτει η συγκεκριμένη συσκευή να του κάνει κακό στην επίστρωση που διαθέτει!
  • Δεν ρίχνουμε απευθείας κρύο νερό αφού έχουμε ολοκληρώσει το μαγείρεμα διότι μπορεί να χαλάσει η επίστρωση!

Επίσης μην ξεχνάς να διαβάζεις τις οδηγίες χρήσης κάθε φορά που αγοράζεις κάτι καινούργιο!

Τσέκαρε και αυτά: