Kylie Minogue

H μικροσκοπική Kylie Minogue έχει καταφέρει να απασχολήσει με τα τραγούδια της μέσα στα χρόνια και πάντα είχε ένα ιδιαίτερο fashion sense! Όμως, ένα ήταν το πράγμα που είχε μείνει αναλοίωτο στην καριέρα της και αυτό ήταν τα μαλλιά της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τραγουδίστρια από την Αυστραλία, φαίνεται να υιοθέτησε ένα νέο look για τις ανάγκες τςη φωτογράφισης που πραγματοποίησε για το περιοδικό Rolling Stones και τη βλέπουμε με κόκκινα μαλλιά και κοντό καρέ κούρεμα.

Η Kylie Minogue φωτογραφήθηκε με κόκκινα μαλλιά και από ότι φαίνεται πρόκειται για περούκα αφού λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε με τα ξανθά, σπαστά μαλλιά της! Το νέο look ήταν αρκετά edgy και rock για την τραγουδίστρια του “I Just Can’t get you out of my head” και το υπηρέτησε άρτια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue)

Πριν από λίγες μέρες, η Megan Fox εμφανίστηκε με παρόμοιο hairstyle το οποίο φέρεται να μην είνα περούκα καθώς ηθελε να κάνει μια έντονη αλλαγή πάνω της!

H Aυστραλή τραγουδίστρια πάντως είναι στα καλύτερα της και έχει αποφασίσει να επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία και τα Social media αφού ο κόσμος θέλει να τη βλέπει και να την ακούει!

Τσέκαρε και αυτά: