Megan Fox

H Megan Fox είναι ξανά σε σχέση με τον τραγουδιστή, Machine Gun Kelly και αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της για να δείξει την πιο ροκ πλευρά της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H σεξοβόμβα του Χόλιγουντ που απασχολεί σε κάθε της εμφάνιση, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη με τον σύντροφο της και επέλεξε να δείξει σε όλο τον κόσμο το νέο look που απέκτησε στα μαλλιά της! Και είναι μια… άλλη!

Η ηθοποιός που έχει γίνει γνωστή για το εντυπωσιακό και άκρως σέξι παρουσιαστικό της επέλεξε να κυκλοφορήσει με ένα καρέ κούρεμα, το χρώμα ήταν κόκκινο του κερασιού και είχε αφέλειες! Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για μια πολύ καλή περούκα ή αν όντως έχει προβεί σε αυτή την ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της!

Η Μegan Fox επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τα πόδια της και το στήθος της, το μανικιούρ της ήταν αρκετά έντονο όπως και το μακιγιάζ της και είναι από τις λίγες φορές που τη βλέπουμε να φορά φλατ παπούτσια.

Στα social media οι απόψεις ήταν πολλές για τη νέα αλλαγή που επέλεξε να κάνει και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως δεν της ταιριάζει το εν λόγω look!

Τσέκαρε και αυτά: