Κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι ένας από τους μόνιμους “πονοκεφάλους” που έχουμε όλες οι γυναίκες και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, θέλουμε να βρούμε τρόπους έτσι ώστε να την αντιμετωπίσουμε και ίσως να καταφέρουμε να τη μειώσουμε!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πολλές γυναίκες βλέπουν κυρίως στην περιοχή των γλουτών, να εμφανίζονται μικρές “λακουβίτσες” και αμέσως τρελαίνονται γιατί θέλουν τα πόδια τους λεία! Αρχικά, να σου πούμε πως δε χρειάζεται να τρελαίνεσαι! Είναι κάτι φυσικό και πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τα ψεγάδια μας! Είναι κομμάτι του εαυτού μας και είμαστε όλες σε αυτό το παιχνίδι!

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια διατροφικά tips τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις και σίγουρα θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα!

#1.Κόψε το αλάτι 

Το αλάτι μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τον οργανισμό σου! Η αυξημένη ποσότητα συμβάλλει στην αύξηση της κυτταρίτιδας και γενικότερα δεν μας κάνει πολύ καλό! Διάβαζε τις ετικέτες των προϊόντων και μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό μέσα στην ημέρα σου!

#2.Κόψε τη ζάχαρη 

Όπως με το αλάτι, έτσι και με τη ζάχαρη, θα πρέπει να υπάρξουν περιορισμοί! Η ζάχαρη είναι εθιστική και δε μας βοηθά ούτε να χάσουμε βάρος, ούτε να διατηρήσουμε το δέρμα μας σε καλή κατάσταση!

#3.Ξεκίνα τη γυμναστική 

Ο σύμμαχος μας στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι το νερό και η γυμναστική! Βρες ένα τρόπο εκγύμνασης που σου κάνει και ξεκίνα!

Tσέκαρε και αυτά: