Λάκης Γαβαλάς

Ανατρεπτικός, avant garde, fashion guru, πρωτοποριακός, και άλλες πολλές λέξεις θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν το πρόσωπο που ονομάζεται “Λάκης Γαβαλάς“. Και για μια ακόμη φορά έκανε την ανατροπή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο επιχειρηματίας μεταμορφώθηκε σε drag queen για τις ανάγες των γυρισμάτων του “Broadway” και “πάγωσε” την κυκλοφορία στο δρόμο για να βγάλει μια φωτογραφία η οποία έχει ήδη αναρτηθεί στον προσωικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Καλημέρα φίλοι μου. Από την ταινία Broadway όπου κάνω μια παλιά drag queen που μου ζητούν χάρες. Ευχαριστώ τον Χρήστο Μασσάλα για την ευκαιρία”, , έγραψε στην ανάρτηση του. 

Ο Λάκης Γαβαλάς φόρεσε ξανθιά περούκα, ένα ταγιέρ, καπέλο, γυαλιά και κράτησε μια τσάντα πολύ γνωστού οίκου μόδας και κάθισε στη μέση του δρόμου πάνω σε μια καρέκλα και πόζαρε. Πίσω του βρισκόταν ένα λεωφορείο και περίμενε υπομονετικά ο οδηγός μέχρι να βγει η φωτογραφία.

Ο επιχειρηματίας διαθέτει έναν πολύ σπιρτόζικο χαρακτήρα και δεν είναι λίγες ι φορές που απασχολεί με τις κινήσεις του! Τα σχόλια στην φωτογραφία που ανάρτησε είναι πολλά όπως και τα likes και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα ετοιμάσει!

Τσέκαρε και αυτά :