Oppenheimer

Η ταινίαOppenheimer” έχει καταφέρει να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου καθώς εμφανίζεται ένα all star cast και ο πρωταγωνιστής, Κίλιαν Μέρφι πέρασε δύσκολες διατροφικές στιγμές για να μπορέσει να ενσαρκώσει τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστεί στην ταινία όπου υποδύεται τη Γερμανοαμερικανίδα βοτανολόγο Κάθριν Οπενχάιμερ Βισερίνγκ και ο ρόλος της ήταν αρκετά απαιτητικός καθώς υποδύθηκε μια γυναίκα η οποία ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος των ΗΠΑ, είχε τέσσερις συζύγους πριν κλείσει τα 30 της χρόνια και έπρεπε να δείξει την επανάσταση της.

“Υπήρχε κάτι φευγαλέο, άγριο και αντικομφορμιστικό πάνω της. Ήταν η εποχή των στρεβλώσεων για τις γυναίκες, καθώς προσπαθούσαν να γίνουν οι τέλειες νοικοκυρές. Αλλά η Κίτι ήταν απαίσια μητέρα και δεν ήταν πολύ καλή νοικοκυρά, και δεν είχε καμία επιθυμία να γίνει”, είπε μιλώντας στον Guardian κι συνέχισε λέγοντας :

“Γνωρίζω πολλές γυναίκες κάποιας ηλικίας που είναι θυμωμένες που η ζωή τους ορίζεται από το να είναι η μαμά κάποιου ή η γυναίκα κάποιου. Και το καταλαβαίνω αυτό. Δεν πειράζει που αυτό δεν είναι αρκετό γι’ αυτές”. 

Η ηθοποιός είδε τη μεγάλη αντίφαση που είχε με τον ρόλο της καθώς η “Κίτι” δεν είχε καμία απολύτως διαισθητική κατανόηση για τα παιδιά ενώ εκείνη λατρεύει τα παιδιά και θέλει να περνά όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τις κόρες της.

H πρεμιέρα της ταινίας “Oppenheimer” θα γίνει στις 24 Αυγούστου 2023!

Τσέκαρε και αυτά: