Λεκέδες

Oι λεκέδες που δημιουργούνται στα ρούχα μας από το φαγητό που ενδεχομένως να πέσει ενώ είμαστε σε κάποιο εστιατόριο, μπορεί να μας προκαλέσουν νεύρα! Όμως, υπάρχουν τρόποι να τους απομακρύνουμε και δε χρειάζεται να σκάμε ιδιαίτερα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας από τους λεκέδες που δεν μπορούμε να αντέξουμε είναι το λαδιού και μπορεί να νομίζεις πως δεν υπάρχει “γιατρειά”, όμως η @mama_mila – η αγαπημένη advisor του TikTok – έχει τη λύση και μπορούμε να απαλλαγούμε από τον λεκέ!

Τι πρέπει να κάνεις: 

  • Απλώνεις το σημείο μετονομάζεται λεκέ πάνω από ένα μπολ και ρίχνεις απορρυπαντικό για τα πιάτα κατά μήκος του λεκέ!
  • Έπειτα πασπαλίζεις μαγειρική σόδα πάνω από το απορρυπαντικό και τρίβεις πολύ καλά για 10 λεπτά!
  • Bάζεις το ρούχο στο πλυντήριο και πλένεις όπως θα έκανες συνήθως!
@mama_mila_ Say goodbye to tough oil stains on your favourite clothes 👋 this simple trick works on both new + old oil stains to leave your clothes looking new ♥️ #laundryhacks #stainremoval #stainremover #laundrytok #homehacks ♬ Originalton – speed up songs

Είναι ένα κόλπο το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις αν δεν έχεις κάποιο ειδικό καθοριστικό και δε θα σπαταλήσεις πολλά χρήματα αφού χρησιμοποιείς δυο πράγματα τα οποία υπάρχουν στην κουζίνα σου!

Ένας λεκές στο αγαπημένο μας ρούχο μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση αλλά δεν υπάρχει λόγος αφού υπάρχουν λύσεις για όλα!

Τσέκαρε και αυτά: