Λέων Φεβρουάριος

Λέων Φεβρουάριος: Θα είναι ένας σημαδιακός μήνας για τα περισσότερα ζώδια, αλλά σίγουρα και για εσάς που θα δείτε πράγματα να αλλάζουν.

Ο Λέων Φεβρουάριος του πρώτου δεκαημέρου θα είναι μία περίοδος αλήθειας και γνώσης και θα κατευθυνθείτε προς νέα σχέδια στη ζωή σας. Θα έχετε έντονη θέληση για να σας οδηγήσει μετά σε τεράστιες επιτυχίες. Οικονομικά θα υπάρξει έντονη ανάταση και θα καταφέρετε να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε σημαντικά βήματα στη ζωή σας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Θα φύγετε από καταστάσεις που σας έφερναν σε αδιέξοδα. Πρέπει να κερδίσετε τις νέες ευκαιρίες, ενώ θα έχετε σημαντικές εξελίξεις με νέες σχέσεις και νέες γνωριμίες.

Θα λάβετε δώρα ειδικά στα μισά του μήνα. Το μόνο πρόβλημα και πρέπει να προσέξετε είναι πως λειτουργείτε με χρήματα τρίτων.

Ο Λέων Φεβρουάριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει μία περίοδο που θα ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που πια έχουν λιμνάσει. Μία περίοδος που θα έχετε βοήθεια για να κάνετε μία ολική μεταμόρφωση και να καταφέρετε στόχους. Ευνοϊκή περίοδος για να μιλήσετε με πρόσωπα που είχατε παρεξηγηθεί και να λύσετε τα προβλήματα.

Νέες εκκινήσεις στα επαγγελματικά σας με σημαντικές προοπτικές αφού η δημιουργικότητά σας θα είναι στα καλύτερά της. Οι ευθύνες βέβαια στα επαγγελματικά θα είναι πολλές και για αυτό θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Έντονες καταστάσεις και ξαφνικά ταξίδια στο εξωτερικό.

Ο Λέων Φεβρουάριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του μία περίοδος με νέα ξεκινήματα. Κάτι θα πεθάνει και κάτι θα γεννηθεί μεταφορικά φυσικά. Φεύγει από πάνω σας μία βαριά περίοδος με αδιέξοδα και τώρα πλέον θα κατακτήσετε τους νέους στόχους σας και εσείς θα νιώθετε πια ικανοποιημένοι. Θα επιτευχθούν στόχοι και όνειρα.

Ίσως να υπάρξει ένας νέος έρωτας στη ζωή σας που θα σας αλλάξει το μυαλό. Θα είστε παθιασμένοι και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας ερωτευτούν πολύ. Θα ξεφύγετε πια από δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις. Μεγάλη εύνοια να τακτοποιήσετε θέματα με δάνεια ή κληρονομικά.

Τσέκαρε κι αυτά: